Üzemeltetés, támogatás

tc2-megoldasok-uzemeltetes-tamogatas

01 - A kihívás

01

A kihívás

A projekt soha nem ér véget az implementációval. Az üzemeltetés, a rendszer rendelkezésre állása, az üzemeltetés támogatása és az üzemeltetés során elvégzett folyamatos fejlesztések és módosítások teszik teljessé a képet és ezáltal válik igazán használhatóvá a rendszer vagy az alkalmazás.

02 - A megoldás

02

A megoldás

A produkciós rendszerek üzembiztonsága és rendelkezésre állása érdekében kiemelt fontosságú a megfelelő támogatási konstrukció kialakítása. A TC2 támogatási ajánlata 5 különféle modellben érhető el, minden modell 14 szakmai kompetencia területre tartalmaz SLA, és szolgáltatás specifikus jellemzőket. Kiemelt előnye a szolgáltatásnak, hogy a TC2 által fejlesztett úgynevezett TC2MS managed services komponenseket is beépíti az ügyfél AWS accountjába, melyek több éves fejlesztések és best practices-ek eredményeként hatékonyan üzemeltethetővé teszik az AWS környezetet.

Lehetőség van kedvezményes konstrukcióban architect/devops erőforrásokat havi szinten előre lekötni támogatási és/vagy változtatási igényekkel kapcsolatos projekt feladatokra.

Az AWS organizációs struktúrájának és lehetőségeinek köszönhetően az ügyfél account a TC2 AWS organizációba is szervezhető, mely további üzemeltetési előnyöket, konszolidált számlázási és mennyiségi kedvezményeket jelenthet.