Machine Learning Solutions

tc2-megoldasok-workshopok

01 - A kihívás

01

A kihívás

A mai adatvezérelt elvárások egyre nagyobb igényt támasztanak egy integrált, gépi tanulásra és mesterséges intelligenciára épülő automata döntési model alkalmazásáról is egy modern szoftver esetén. A Machine Learning (ML) tanulása során komplex döntési folyamatokat tud magabiztosan századmásodpercek alatt abszolválni, amely az emberi kontroll számára többlet időt felemésztő, és sokszor átláthatatlan mérlegelési helyzet elé állítja az operátorokat, és egy ugrásszerű igénynövekedést sem tud így kiszolgálni. Az ML alkalmazásával az operátorok olyan döntéstámogató információkat kapnak vagy szervezhetik azt ki teljes egészében a gépi tanulásnak, amely nagyban meggyorsítja és könnyíti a munkájukat.

02 - A megoldás

02

A megoldás

Az AWS ML és AI portfóliója tipizált gépi tanulás problémákra, és egyedi tanulással járó problémákra is hatékony és innovatív megoldásokat biztosít. A tipikus problémák, mint az időalapú előrejelzés statisztikai adatokra, kép tartalmak szűrése és moderálása, és még sok más területen már előre betanított, kiváló pontosságú modelleket használhatunk programozási interfészek meghívásával az AWS-ben. Ezen interfészek szorosan integráltak egyéb AWS-es komponensekkel, így például a serverless szolgáltatások használatával már egyből egy könnyen integrálhatóan kialakított rendszerbe kerülhet bele az ML funkció. Amennyiben speciális, nem tipizált jellegű az ML funkció, az AWS Sagemaker a teljes ML fejlesztés és utókövetés életciklusára biztosít optimalizációs eszközöket.
Az AWS Bedrock generatív AI platformot nyújt a felhasználóknak, melyben folyamatosan növekvő számú AWS és 3rd party fejlesztésű Large Language Modellek (LLM) állnak rendelkezésre, használatalapú, azonnali felhasználásra. A független providerek támogatása, kiegészítve az AWS-től már megszokott transzparens és biztonságos adatkezelési modellel, egy bármilyen méretű és iparágban működő cég számára megbízható környezetet nyújt a generatív AI projektek kipróbálására és produktív rendszerben való alkalmazására.
A TC2 a korai tervezés, megvalósítás és üzemeltetés fázisait is tudja támogatni kipróbált best practice-ek alapján.