AWS gépi tanulás

tc2_megoldasok_gepitanulas_AI

01 - A kihívás

01

A kihívás

Napjainkban egyre több cég fordul a mesterséges intelligencia felé, hogy a rendelkezésre álló információból és adatokből üzleti előnyt kovácsoljon. Egy MI projekt elindítása azonban hagyományos eszközökkel idő- és költség igényes folyamat lehet: nagy befeketetést igényelhet a GPU erőforrással rendelkező szerverek, támogató szoftverek beszerzése, a fejlesztői környezet előállítása, majd ennek a produktív környezetnek a megfelelő biztonsággal és redundanciával történő ellátása, menedzsmentje.

02 - A megoldás

02

A megoldás

Az AWS a legszélesebb gépi tanulási és AI-szolgáltatásokat kínálja ügyfelei számára.
Az Amazon SageMaker lehetővé teszi a fejlesztőknek és az adattudósoknak, hogy gyorsan és egyszerűen bármilyen méretű gépi tanulási modellt készítsenek, tanítsanak és telepítsenek. Eltávolítja azt a bonyolultságot, amely akadályozza a gépi tanulás sikeres végrehajtását az egyes alkalmazási esetekben és iparágakban. Az AWS szolgáltatásokhoz a legkorszerűbb GPU kapacitással bíró szerverparkot bérelhetjük másodperc alapon, ami biztosítja a hardver hatékony kihasználását egy fizikai szerverrel szemben.

Az AWS AI szolgáltatásai könnyen integrálhatók az alkalmazásokkal olyan használati esetek kezelésére, mint például a személyre szabott ajánlások, a kapcsolattartó központ korszerűsítése, a biztonság javítása, és az ügyfelek elkötelezettségének fokozása. Ugyanazt a mélytanulási technológiát használhatjuk, mint amely az Amazon.com-ot támogatja. és további előny, hogy az AWS AI szolgáltatásai nem igényelnek gépi tanulási tapasztalatot. A TC2 segítséget nyújt az Amazon SageMaker a gépi tanulási modellek gyors összeállításához, a modell tanításához és telepítéséhez.

Területek, ahol az AWS segíthet:

  • Ajánlások: testreszabhatja a vásárlási élményeit
  • Előrejelzés: pontos előrejelzési modelleket készíthet
  • Kép- és videó elemzés: képi- és videó elemzést adhat az alkalmazásokhoz
  • Dokumentum elemzés: milliónyi dokumentumból akár néhány óra alatt automatikusan nyer ki szöveget és adatokat
  • Hang: a szöveget élethű beszéddé alakítja, így hangot adhat az alkalmazások számára
  • Fordítás: nagyobb közönség eléréséhez növelheti az elérhetőségét a hatékony és költséghatékony fordítással
  • Csalások megelőzése: az Amazon.com által használt technológián alapuló potenciálisan csaló online tevékenységek azonosítása.