Csapatunk

Ismerd meg, hogyan látjuk mi a felhőalapú információs technológiát, mi az, ami bennünket motivál, hogy ebben az iparágban dolgozzunk.

Ákos György

Alliance Head, Társalapító
agy(at)tc2.hu

A felhő kapcsán azt szoktam mondani, hogy ez rövidesen nélkülünk is meg fog történni, akkor miért ne velünk. Ez a felhőalapú IT menthetetlenül jön. Az egyik megközelítés szerint, ha nem akarok szakmailag lemaradni, pláne, ha fiatal vagyok és még sokat kell az iparágban dolgoznom, akkor ezt mielőbb meg kell tanulnom, és akkor jó munkám lesz. Ellenkező esetben könnyen lapátra is kerülhetek, mert elavul a szaktudásom. Én koromnál fogva máshogy közelítek, nekem már nem a szakmai karrier a szempont. A felhő ugyanis egy jól látható hype-ba torkollik előbb-utóbb. Aki pedig korán ébred, az ilyen üzleti robbanásoknál extra profitra tehet szert. Vagyis ez a hype nélkülem is eljön, tőlem függetlenül sokak fognak ezen üzletileg is jól járni, akkor most miért is maradjak ki belőle, arról nem is beszélve, hogy egyébként ez az újvilág még érdekes is.

Molnár Sándor

CDO
sandor.molnar(at)tc2.hu

A felhő sok előnye közül az “annyit fizetsz amennyit használsz” tételt emelné ki. Ez lehetőséget biztosít a szervezeten belüli IT szolgáltatások és kiszolgált területek korábban nem látott KPI alapú mérésére, bevezetve egy teljesen új opex alapú IT működési modellt, ami egy új szakértői tudásbázis, új IT szervezet, és új CIO generáció kialakulásához vezet.

Révész Róbert

CEO, Társalapító
robert.revesz(at)tc2.hu

Hiszek abban, hogy lehet nyomot hagyni. Szeretném, hogy amit teszek, annak hatása legyen. A felhőinformatikai tudás már nem csak a bátor kezdeményezőket, de az óvatosabb újítókat is változtatáshoz segíti. A felhő számomra megadja a mindennapi jobbítás lehetőségét. Gyorsan változik, állandó tanulásra ösztönöz, lépést kell tartani. Felhőinformatika nélkül ma szegényebb lenne a környezeti intelligenciánk, ami nélkül nincs túlélés.

Sepsy Károly

CTO
karoly.sepsy(at)tc2.hu

A mai trendeknek megfelelően egyre inkább elvárás, hogy mindenféle tevékenységet, mint szolgáltatást tudjunk igénybe venni – gondolhatunk itt akár egy autó lízingre, vagy egy cég teljes informatikai háttérszolgáltatásaira. A felhő pontosan ezt nyújtja: olcsón és biztonságosan képes teljeskörűen szolgáltatni az ügyfeleknek, így az idő, a saját szellemi termék, a „core business” fejlesztésére fordítható teljes egészében a repetitív technológiai feladatok elvégzése helyett.

Hol tudunk mi, TC2 segíteni? A publikus felhő platformokon az innováció mára drasztikusan felgyorsult, ebben élen jár az Amazon Web Services (AWS), így hétről hétre teljes embert kíván, ha a tudásunkat frissen akarjuk tartani az új megoldások tekintetében. Mi segítünk az ügyfeleinknek, hogy a lehető legjobb, időtálló megoldást tervezzenek és üzemeltessenek az AWS felhőben. Ez a mi core business-ünk