Tech Session Podcast: Online beszélgetések

Belsős, munkatársainknak szóló online képzéseinket nyilvánossá tettük, hogy még szélesebb körhöz eljussanak szakmai anyagaink. Keress minket, ha bármi kérdésed lenne a podcastek tartalmáról, vagy további információkat szeretnél kapni.

07

Tech Session Podcast – AWS Marketplace

Mostani előadásunkban Sepsy Károly (CTO) kollégánk mutatja be az AWS Marketplace-t. Az AWS Marketplace egy digitális katalógus független szoftvergyártók több ezer termékéről és szolgáltatásáról, amelyek megkönnyítik az AWS-en futó szoftverek tesztelését, megvásárlását és telepítését.

06

Tech Session Podcast – AWS IoT Greengrass

Hatodik Tech Session Podcastunkban Szili Tamás (Cloud Engineer) kollégánk az AWS IoT Greeengrass működését mutatja be. Az AWS IoT Greengrass nyílt forráskódú felhő szolgáltatás, amely segít az eszközszoftverek felépítésében, telepítésében és kezelésében. Az AWS ügyfelei az AWS IoT Greengrass-t használják IoT-alkalmazásaikhoz céges eszközeiken.

05

Tech Session Podcast – AWS Fault Injection Simulator

Ötödik előadásunkban Serfőző József kollégánk mutatja be az AWS Fault Injection Simulator (FIS) szolgáltatását, amely megkönnyíti az alkalmazások teljesítményének, megfigyelhetőségének és rugalmasságának javítását. A FIS segít olyan valós körülmények megteremtésében, amelyek szükségesek a rejtett hibák illetve esetleges problémák feltárásához.

04

Tech Session Podcast – Sagemaker

Negyedik előadásunkat László Márk (TC2 Cloud Engineer) kollégánk tartja Machine Learning témában. A podcast műfajától eltérően a képi anyagot is megtartottuk az előadásainkhoz, mert fontos kiegészítéseket tartalmaznak.

03

Tech Session Podcast – Társalapítók, harmadik rész

A harmadik adásban a TC2 társalapítóival, Révész Róberttel és Ákos Györggyel beszélgettünk.

02

Tech Session Podcast – IOT, második rész

Második előadásunkat Szili Tamás (TC2 Cloud Engineer) kollégánk tartja IoT témában, az előadás első része is megtekinthető youtube csatornánkon.

01

Tech Session Podcast – IOT, első rész

Első előadásunkat Szili Tamás (TC2 Cloud Engineer) kollégánk tartja IoT témában, a tartalmat két külön prezentációra osztottuk fel. A podcast műfajától eltérően a képi anyagot is megtartottuk az előadásinkhoz, mert fontos kiegészítéseket tartalmaznak. A Tech Session Podcast későbbi adásaiban interjúkat is publikálunk a felhő- és tágabb merítésben a tech szektor képviselőivel.

08

Tech Session Podcast – AWS Lambda Security

Mostani előadásunkban Sepsy Károly (CTO) kollégánk mutatja be az AWS Lambda Security működését.

 

09

Mostani előadásunkban Molnár Sándor (Head of Services) kollégánk mutatja be az AWS Open Search működését.