re:Invent Pundits

A re:Invent konferencia - amely minden év végén megrendezésre kerül - az Amazon Web Services legfontosabb eseménye. Itt mutatják be a szakmai közönség számára az AWS legújabb termékeit, szolgáltatásait, fejlesztéseit, újdonságait. A TC2 kollégáiból ilyenkor mindig összeáll egy szakértői kommentátori csapat, akik összefoglalják és kontextusba helyezik a legfontosabb bejelentéseket.

8

re:Invent Pundits 2023

A TC2 kollégáiból álló szakértői csapat idén az AWS budapesti irodájában ült össze, hogy egy kötetlen beszélgetés formájában összefoglalják, elemezzék az AWS re:Invent 2023 konferencia legfontosabb bejelentéseit, híreit.

7

re:Invent Pundits 2022 II. rész

Újra itt a re:Invent Pundits – azaz a TC2 kollégáiból álló szakértői csapat – akik a 2022-es AWS konferencia legfontosabb bejelentéseit, újdonságait, híreit elemzik.
Mivel rengeteg érdekes információ hangzott el a 2022-es AWS re:Invent konferencián, kollégáink kommentárjai, összefoglalói, elemzései 2 podcastba is alig fértek bele.

Ez a II. rész.

6

re:Invent Pundits 2022

Újra itt a re:Invent Pundits – azaz a TC2 kollégáiból álló szakértői csapat – akik a 2022-es AWS konferencia legfontosabb bejelentéseit, újdonságait, híreit elemzik.
Mivel rengeteg érdekes információ hangzott el a 2022-es AWS re:Invent konferencián, kollégáink kommentárjai, összefoglalói, elemzései 2 podcastba is alig fértek bele. Íme az első rész.

5

re:Invent Pundits 2021

Szakmai összefoglaló a re:Invent Pundits csapattól- azaz a TC2 szakértő kollégáitól – az AWS 2021. november 29. és december 3. között megrendezett konferenciájának legfontosabb bejelentéseit, újdonságait elemzik.

 

04

re:Invent Pundits – Összefoglaló, negyedik rész

Ez a videó a négy részes sorozat utolsó része, amely a teljes konferencia összegzése.

03

re:Invent Pundits – Harmadik hét

A harmadik hét beszélgetése a 2020. december 14. és a december 18. közötti előadásokat öleli fel.

02

re:Invent Pundits – Második hét

A második hét beszélgetése a 2020. december 7. és a december 13. közötti előadásokat öleli fel.

01

re:Invent Pundits – Első hét

Az első hét beszélgetése a 2020. november 30. és a december 6. közötti előadásokat öleli fel.