Menedzselt felhő

01 - A kihívás

01

A kihívás

Ahhoz, hogy a felhő előnyeit maximálisan kihasználjuk, és minden szempontból hatékony környezettel rendelkezzünk, a felhőplatformot folyamatosan „hangolnunk” kell, mert az on-prem környezetekkel szemben ezt egyszerűen és gyorsan meg is tehetjük.

Figyelemmel kísérjük a rendszerek

  • hatékony működését
  • megfelelő teljesítmény felhasználását
  • optimális költséghasználatát
  • biztonságát
  • rendelkezésre állását

Amikor pedig kiderül, hogy egyik vagy másik területen nem optimális a működés, teendők vannak, akkor azt a lehető leggyorsabban, agilisan, rugalmasan meg lehet tenni.

02 - A megoldás

02

A megoldás

Elsősorban az éles üzemben használt rendszereknek különösen az üzembiztonsága és rendelkezésre állása érdekében kiemelt fontosságú az optimális üzemelés. Az ehhez szükséges támogatást pedig csak megfelelő szakértelemmel és rendelkezésre állással lehet biztosítani. A TC2 támogatási ajánlata 4 különféle modellben érhető el, minden modell 15 szakmai kompetencia területre tartalmaz SLA, és szolgáltatás specifikus jellemzőket. Kiemelt előnye a szolgáltatásnak, hogy a TC2 által fejlesztett úgynevezett TC2MS managed services (TC2MS) komponenseket is beépíti az ügyfél AWS accountjába, melyek több éves fejlesztések és best practices-ek eredményeként hatékonyan üzemeltethetővé teszik az AWS környezetet.