DevSecOps

TC2-főoldal

01 - A kihívás

01

A kihívás

Hogyan monitorozzuk a felhő infrastruktúránk security megfelelőségét? Mennyire biztonságos a felhő, és hogyan működik a megosztott felelősség? Az auditorok elfogadják a publikus felhőkben található biztonsági megoldásokat? Szenzitív adatok tárolására is alkalmas a platform? A felhő alkalmazásával különféle IT biztonsági kérdések fordulhatnak elő.

02 - A megoldás

02

A megoldás

A TC2 támogatást nyújt a szükséges biztonsági eszközök kiválasztásában és azok beállításában. Az AWS kiemelt figyelmet fordít arra, hogy az általuk nyújtott platform a lehető legmagasabb biztonságot biztosítsa az ügyfelek számára. Az AWS platform rengeteg biztonsági eszközt, megoldást nyújt a SIEM rendszertechnikára, monitorozásra, riasztásra : jogosultságok széleskörű és rugalmas ellenőrzése, tárolók és adatbázisok hozzáférés loggolása, szenzitív információk tárolási megfelelősége, audit naplózás és riportok készítése, konfiguráció módosítások nyomonkövetése, hálózati támadások automatikus felismerése.
AZ AWS megoldásain felül lehetőség van harmadik féltől származó biztonsági eszközök integrálására is akár az AWS natív monitorozó rendszerek bemeneti, akár a kimeneti oldalán.

Kapcsolódó esettanulmányaink

Sorry, no posts matched your criteria.

Nézd meg további esettanulmányainkat!