Full time
3-5 years

Team Leader of Data & AI

A TC2 az AWS Advanced Consulting és Migration Competency partnere. Ügyfeleink platformjainak migrálására, finomítására, üzemeltetésére és optimalizálására összpontosítunk, hogy minél jobban kiaknázhassák a felhőalapú számítástechnika üzleti és informatikai előnyeit.

Key tech skills:

Experience with AWS (or other hyperscales) cloud services for: Data Lake, Data Lake house
Data Warehouse, ETL, Data migrations, Streaming data
AI/ML Development platform
Relational Databases and SQL (Oracle experience is nice to have), Nosql
Mapreduce ecosystem

A TC2-nél abban hiszünk, hogy az agilitás a kulcs, amelynek révén folyamatosan megújulhatunk, fejleszthetjük képességeinket, és mindig jobb szolgáltatásokat nyújthatunk ügyfeleinknek. Ezt nem csak elfogadjuk, hanem kifejezetten támogatjuk is; elvárjuk, hogy az üzemeltetési és támogatási terület felelős szakmai vezetőjeként konstruktívan alakítsd, hogyan tudunk mindig jobbak és jobbak lenni.

Közénk tartozol, ha te is ezt vallod: ha csinálunk valamit, azt csináljuk jól.

Szakmai tapasztalatod van abban, hogy az üzleti felelősöket és igényeket feltérképezd, amelyekből adatprojekteket definiáltál. Érted az adatprojektek üzleti igényeit, és képes vagy ebből informatikai lead-eket generálni. Az adatcsapat vezetőjeként az AWS technológiát üzleti igényekbe tudod fordítani.

Team Leader-ként olyan magasan képzett szakemberekből álló csapatot irányítasz, akik főként adatelemzést, adatmigrációt, adattárolást és AI alapú szolgáltatásokat terveznek, fejlesztenek, implementálnak, üzemeltetnek a TC2 ügyfelei számára. A csapatod folyamatosan optimalizálja a menedzselt szolgáltatásainkat, és újakkal bővíti azokat.

A TC2-ben lévő szaktudásunkat a piaci igények alapján fejlesztjük – ehhez potenciális partnereket is bevonhatunk – Ügyfeleink számára többlet értéket szállítunk.

Megtervezed, kialakítod és felügyeled a csapat ideális működési rendjét a vállalati, és azon belül a technológiai stratégiával összhangban. Az adatcsapatra vonatkozó technológiai stratégia fejlesztésében javaslatot teszel, és együttműködsz a TC2 CTO-val. Az adatcsapat tagjainak szakmai felkészültségét meghatározod, irányítod és felügyeled. A TC2 szakmai értékeinek minél nagyobb értékű megjelenítéséhez együttműködsz a Team Leader kollégákkal, valamint a marketingkommunikációt segíted a csapatod tudásának megjelenítésében.

A 3-5 év munkatapasztalat feltétel, emellett előnyt jelent, ha dolgoztál már Data & AI és csoportvezető/team leader területeken.

    Kérjük, ha lehetséges, küldj egy bemutatkozó videót (max. 2 perc) a következőkkel:


    • A legfontosabb dolgok, amiket szeretnéd, hogy tudjunk rólad

    • Miért válasszunk Téged a csapatunkba?

    Az üzenetküldéssel elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.*