AWS Machine Learning test

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris venenatis, lorem at suscipit condimentum, dui ligula ornare nisi, sed placerat orci nisl tristique nunc. Aliquam dapibus aliquam velit eget pellentesque. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Nullam faucibus hendrerit urna at eleifend.

Tudj meg többet arról, hogyan segítheti a Gépi tanulás (Machine Learning) üzleti céljaid elérését!

A TC2-AWS szakmai előadása azoknak szól, akik meg akarják ismerni a mesterséges intelligencia (AI) és a Gépi tanulás (Machine Learning) legfrissebb trendjeit, és olyan készségekkel akarják felvértezni magukat, amelyek segítik őket a változások és az innováció előre mozdításában. Megismerkedhetnek az AWS Sagemaker szolgáltatásaival, használati lehetőségeivel.

Előadók:

  • László Márk (Cloud Engineer),
  • Ákos György (társalapító, Alliance Head @ TC2);
  • Kránicz István (Territory Manager, AWS)

Az Elküldöm gombra kattintva hozzájárul ahhoz, hogy a TC2 a fent megadott személyes adatait a kért tartalom (letölthető pdf vagy videómegtekintés) biztosítása kapcsán feldolgozza.

Időről időre szeretnénk híreket és információkat küldeni Önnek a TC2 és az AWS termékeivel, szolgáltatásaival kapcsolatban. Ha beleegyezik abba, hogy e célból kapcsolatba lépjünk Önnel, kérjük, jelölje be az alábbi mezőt:

Beleegyezem, hogy híreket és információkat kapjak a TC2-től.

Bármikor leiratkozhat erről a kommunikációs csatornáról. Ha további információra van szüksége a leiratkozásról, az adatvédelmi gyakorlatainkról, valamint arról, hogy miként vagyunk elkötelezettek az Ön adatainak védelme és tiszteletben tartása mellett, kérjük, olvassa el az Adatvédelmi tájékoztatónkat.