Út a Felhőbe - Alapvető szolgáltatások

Ezen a felületen utólag is megnézheted legutóbbi webinárunkat. Az előadás az űrlap kitöltésével és elküldésével válik elérhetővé.

Molnár Sándor (Head of Services – TC2) magyar nyelvű előadásából megtudhatjátok, milyen alapvető szolgáltatásokat használnak ügyfeleink az AWS felhőbe történő migráció során.

Az Elküldöm gombra kattintva hozzájárul ahhoz, hogy a TC2 a fent megadott személyes adatait a kért tartalom (letölthető pdf vagy videómegtekintés) biztosítása kapcsán feldolgozza.

Időről időre szeretnénk híreket és információkat küldeni Önnek a TC2 és az AWS termékeivel, szolgáltatásaival kapcsolatban. Ha beleegyezik abba, hogy e célból kapcsolatba lépjünk Önnel, kérjük, jelölje be az alábbi mezőt:

Beleegyezem, hogy híreket és információkat kapjak a TC2-től.

Bármikor leiratkozhat erről a kommunikációs csatornáról. Ha további információra van szüksége a leiratkozásról, az adatvédelmi gyakorlatainkról, valamint arról, hogy miként vagyunk elkötelezettek az Ön adatainak védelme és tiszteletben tartása mellett, kérjük, olvassa el az Adatvédelmi tájékoztatónkat.