Full time
1-5 years

Cloud Engineer

A TC2 az AWS Advanced Consulting és Migration Competency partnere. Ügyfeleink platformjainak migrálására, finomítására, üzemeltetésére és optimalizálására összpontosítunk, hogy minél jobban kiaknázhassák a felhőalapú számítástechnika üzleti és informatikai előnyeit.

Key tech skills:

Linux/Windows sysops
IaaS, Scripting: bash/batch, powershell, python
PaaS services: RDS, ELB, S3, network, Configuration management with SSM

A TC2-nél abban hiszünk, hogy az agilitás a kulcs, amelynek révén folyamatosan megújulhatunk, fejleszthetjük képességeinket, és mindig jobb szolgáltatásokat nyújthatunk ügyfeleinknek. Ezt nem csak elfogadjuk, hanem kifejezetten támogatjuk is; elvárjuk, hogy az üzemeltetési és támogatási terület felelős szakmai vezetőjeként konstruktívan alakítsd, hogyan tudunk mindig jobbak és jobbak lenni.  

Közénk tartozol, ha te is ezt vallod: ha csinálunk valamit, azt csináljuk jól. 

Jól megy neked a termék/rendszer szintű telepítések, konfigurációk szkriptelt és automatizált módon történő kezelése. Fontos, hogy ismerd a Linux vagy Windows rendszerek, népszerű alkalmazásszerverek és adatbázisok konfigurációját és karbantartását. Jól ismered az AWS-szolgáltatásokat is, képes vagy követni az architektúra specifikációkat, és használni őket a megvalósuló telepítésekben. Ismered a konténereket (Docker) és azok használatát. 

    Kérjük, ha lehetséges, küldj egy bemutatkozó videót (max. 2 perc) a következőkkel:


    • A legfontosabb dolgok, amiket szeretnéd, hogy tudjunk rólad

    • Miért válasszunk Téged a csapatunkba?

    Az üzenetküldéssel elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.*