Full time
1-5+ years

Cloud DevOps Engineer 

A TC2 az AWS Advanced Consulting és Migration Competency partnere. Ügyfeleink platformjainak migrálására, finomítására, üzemeltetésére és optimalizálására összpontosítunk, hogy minél jobban kiaknázhassák a felhőalapú számítástechnika üzleti és informatikai előnyeit.  

Key tech skills:

IaaS
bash/batch
powershell
python
PaaS services: RDS, ELB, S3
network
config management
IaC
CI/CD
containers
automated testing
monitoring
logging
Lambda

A TC2-nél abban hiszünk, hogy az agilitás a kulcs, amelynek révén folyamatosan megújulhatunk, fejleszthetjük képességeinket, és mindig jobb szolgáltatásokat nyújthatunk ügyfeleinknek. Ezt nem csak elfogadjuk, hanem kifejezetten támogatjuk is; elvárjuk, hogy Cloud DevOps Engineer-ként konstruktívan alakítsd, hogyan tudunk mindig jobbak és jobbak lenni.  

Közénk tartozol, ha te is ezt vallod: ha csinálunk valamit, azt csináljuk jól. 

Mint Cloud DevOps Engineer, tudd meghatározni és segíteni a fejlesztési folyamatokat ahhoz, hogy a projektek folyamatos kivitelezése és időre történő szállítása fenntartható legyen. Ehhez szükség van az egyes lépések, események, telepítési szenáriók meghatározására az ügyfél követelményeitől függően. Fontos, hogy ismerj legalább egy programozási nyelvet, legyen tapasztalatod CI/CD-csatornák kiépítésében és IaC kód (CFN/Terraform) írásában AWS rendszerekhez.  Ismerd a konténereket (Docker) és azok AWS-ben történő összehangolását (K8s, EKS), valamint az AWS serverless megoldásait (Lambda). 

    Kérjük, ha lehetséges, küldj egy bemutatkozó videót (max. 2 perc) a következőkkel:


    • A legfontosabb dolgok, amiket szeretnéd, hogy tudjunk rólad

    • Miért válasszunk Téged a csapatunkba?

    Az üzenetküldéssel elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.*