Amazon Web Services
TC2
vmware

VMware for AWS: van-e kiút a Broadcom VMware licencköltségeinek csapdájából?

2024.05.28.
tc2

A Broadcom nemrégiben felvásárolta a VMware-t, így számos vállalatnak szükséges újragondolnia a technológia és platform-választását.

A VMware-t használóknak a rendszer teljes költségeinek összege (TCO) drasztikusan megváltozott, ezért a cégeknek új, valós alternatívák után kell nézniük a virtualizációs és privát felhőplatformjuk számára. 

A TC2-nél már régóta segítjük ügyfeleinket a különböző platformokról történő migrációban és modernizációban, a VMware on-premise környezetből az AWS-re optimalizált megoldásokig vezető úton is. Az AWS most partnerein keresztül nyújt segítséget a VMware workload-ok AWS-re történő migrálásához és modernizálásához költséghatékony és optimalizált módon, hogy a vállalatok a VMware hosting modelljéhez képest jobb TCO-számokat érjenek el. A TC2 segít felmérni az Ön on-premise és felhőalapú környezetét, valamint üzleti és megtérülési tervet  készít az AWS-re való áttérés modellezésére. A TC2 rendelkezik az AWS Migration Competency Partner minősítéssel, így a migráció segítése érdekében az AWS szolgáltatások és pénzügyi támogatások teljes eszköztárát biztosítani tudja, a módszertan alapú tervezéstől és megvalósítástól a 24/7 menedzselt szolgáltatás alapú üzemeltetés-támogatásig.  

Még nem ismeri az AWS-t, és aggódik egy új platform bevezetése miatt, amely felhőüzemeltetési kihívásokkal járhat?

A TC2 az AWS Migration Competency Partnereként többéves bizonyított tapasztalattal rendelkezik: biztosítja a megfelelő beállításait és folyamatos működését az AWS-en futó rendszereknek, amely kiterjed ügyfeleink rendszereinek optimalizálására, üzemeltetésére és támogatására, együttműködve az ügyfelek IT csapataival. Tekintse meg ügyfél esettanulmányainkat, köztük a Magyar Telekom példáját, amelyben a TC2 a cég VMware-alapú privát felhő megoldását egy hibrid architektúra létrehozásával nyilvános felhőinformatikával egészítette ki: https://tc2.hu/esettanulmany/magyar-telekom/ 

Ha többet szeretne megtudni arról, hogyan készítsen migrációs tervet, hogyan számítsa ki a megtérülést (ROI), hogyan tervezze meg a módszertanra épülő migrációs lépéseket és eredményeket, vegye fel velünk a kapcsolatot. Ismerje meg TC2 Menedzselt Szolgáltatási Programot is, amelyből megtudhatja, hogyan optimalizáljuk folyamatosan az AWS rendszereit, hogyan takarítunk meg költséget és hogyan biztosítjuk az alkalmazásai biztonságát amellett, hogy SLA-k alapján magasan képzett, AWS tanúsítvánnyal rendelkező mérnökökkel támogatjuk a felmerülő váratlan problémák esetén.