TC2

Újabb mérföldkő a TC2 életében

2020.05.14.
tc2

A felhőszolgáltatással foglalkozó hazai vállalkozások közül a TC2 az elsők között kapta meg az ISO 9001 és az ISO 27001 tanúsítványokat.

Az elmúlt években nagy változásokon ment keresztül a TC2: folyamatosan nőtt kollégáink, ügyfeleink száma. Az AWS-sel közösen 2018-ban és 2019-ben is lehetőségünk volt megrendezni az AWSome Day Budapest eseményt, mely 2019-ben a régió legsikeresebb partneri rendezvénye lett. A tavalyi évben több fontos mérföldkőhöz értünk: elsőként kaptunk a magyar piacon AWS Advanced partneri minősítést. A világ legnagyobb felhő szolgáltatójánál az Advanced kritérium rendszer megszerzése többlépcsős folyamat: a forgalmi elvárás mellett professzionális AWS vizsgák teljesítését írták elő legalább 8 munkatársnak, az elmúlt 12 hónapban minimum 20 új projektet kellett befejezni, 20 ügyfél ügyfélelégedettségi mérésen vett részt.

2019 bővelkedett még eseményekben: az évet 2 új szakmai tanúsítvány megszerzésével zártuk: büszkék vagyunk rá, hogy a felhőszolgáltatással foglalkozó hazai vállalkozások közül az elsők között kaptuk meg az ISO 9001 és az ISO 27001 tanúsítványokat.

Az ISO 9001 minőségirányítási rendszer a világ legnépszerűbb minőség-fejlesztési szabványa. Azok az üzleti vállalkozások, akik ISO 9001 szerinti tanúsítást érnek el, jelentős fejlődést tudnak elérni a szervezeti hatékonyságban és termékminőségben.

Az ISO/IEC 27001 az információ biztonság irányítás nemzetközi szabványa. Meghatározza az Információbiztonság Irányítási Rendszerek (IBIR) létrehozásának, megvalósításának, folyamatos ellenőrzésének és fejlesztésének követelményeit.

Szeretnénk megköszönni a bizalmat munkatársainknak, ügyfeleinknek és partnereinknek, ezeket a sikereket velük értük el.

További Híreink

Amazon Web Services
vmware

VMware on AWS banki környezetben 

2022.02.18.
tc2

A VMware Cloud on AWS (VMC) jó megoldás a VMware alapon működő on-premise infrastruktúra publikus felhő irányba történő kiterjesztésére. Magda Tamás összefoglalója.

Elolvasom 
Amazon Web Services

AWS Well-Architected Framework

2021.11.18.
tc2

Ahogy on-premise környezetben, a felhőben is érdemes bizonyos időközönként a cloud infrastruktúra működését felülvizsgálni,  újra gondolni, felújítani. A folyamat lehetőséget biztosít a cloud környezetben gyorsan változó technológiai környezet vállalatspecifikus előnyeinek átgondolására.

Elolvasom 
Amazon Web Services

Így költöztesse vállalatát a felhőbe

2021.06.21.
tc2

Posztunkban a felhő migráció fázisai mellett beszélünk a migrációt kiváltó mozgatórugókról, a felhőszolgáltatás előnyeiről és bizonyos esetekben a korlátairól is, írunk a cloud technológia üzleti és szervezeti megtérüléséről, a költség előnyről, és röviden azt is összefoglaltuk, hogy mindebben hogyan tud a TC2 csapata segíteni

Elolvasom 
Amazon Web Services

Az adatvezérelten működő szervezetek

2021.06.07.
tc2

A TC2 olyan AWS szolgáltatásokkal támogatja ügyfeleit, amelyekkel megvalósítható az ún. adat-alapú tervezés és üzletmenet, majd végső soron egy folyamatosan fejlődő, ún. data driven, azaz adatvezérelt szolgáltatási modell alakítható ki.

Elolvasom