Workshopok

tc2-megoldasok-workshopok

01 - A kihívás

01

A kihívás

Ahhoz, hogy a felhő alkalmazásával kapcsolatban megfelelő üzleti és szakmai döntéseket hozzunk részetesen ismerni kell a felhő komponenseit, azok egymással való kapcsolatát, az üzleti modelleket, a szakmai nyelvezetet. Mind C-level, mind technikai szinten elengedhetetlen az állandó szakmai továbbképzés, tréningeken való részvétel esetleg certificate-ek megszerzése.

02 - A megoldás

02

A megoldás

A felhőbe történő migrációra vonatkozó döntési folyamat és tervezhetőség két alapvető kérdésre fordítható le:

Alapozó oktatás

Heti 1 alkalommal, 4 héten keresztül, alkalmanként 2-2 órában mutatja be az AWS üzleti/stratégiai kérdéseit, valamint főbb komponenseit. Az oktatás 20% prezentáció, 80% AWS Console demonstráció keretében zajlik, feladatokkal és összefoglalóval a következő heti szeánszra. Jellemzően új ügyfeleknél, új projekteknél jelentkezik az igény erre a tréningre üzleti és technikai kollégák részéről egyaránt, ahol lehetőség nyílik az AWS nyelvezet elsajátítására, a komponensek közötti összefüggések megértésére, esetleg a projekthez kapcsolódó üzleti döntések meghozatalára.

Speciális oktatás

Az ügyfél által kiválasztott projekt specifikus AWS területre (mostanában népszerű pl. Network, EKS, ML, IoT, IaaC …) dedikált oktatás, mely 50%-ban az adott AWS komponens tréninget, 50%-ban az ügyfél projektre speciálisan kialakított tematikát fogja át. Ennek a tréning típusnak az időtartama és mélysége egyedi igények szerint  alakítható

Az oktatásokat projekt tapasztalattal, referenciákkal és AWS certificate-tel rendelkező architect/devops kollégáink tartják.