Amazon Web Services

Megállíthatatlanul tör előre a felhő

2020.07.19.
tc2

A Synergy Research Group legfrissebb felmérése szerint a Covid-19 járvány, és a globális gazdasági válság sem állította meg a felhő technológiát.

A Synergy Research Group felmérése azt mutatja, hogy az első negyedév felhőalapú infrastruktúra-szolgáltatásokra fordított összege elérte a 29 milliárd dollárt, ami 379% -kal növekedett 2019 első negyedévéhez képest. Ez összhangban volt a várt piaci növekedési ütemmel, és a COVID-19 járvány következtében sem mutatott jelentős negatív hatást. Az Amazon növekedése továbbra is nagyrészt tükrözte az általános piaci növekedést, és a világméretű piaci részesedése 32% volt a negyedévben.

A kutatás részletei az alábbi linkről megtekinthetőek: https://www.srgresearch.com/articles/covid-19-fails-dent-aggressive-growth-cloud-spending-half-q1-market-belongs-amazon-microsoft

További Híreink

Amazon Web Services
vmware

VMware on AWS banki környezetben 

2022.02.18.
tc2

A VMware Cloud on AWS (VMC) jó megoldás a VMware alapon működő on-premise infrastruktúra publikus felhő irányba történő kiterjesztésére. Magda Tamás összefoglalója.

Elolvasom 
Amazon Web Services

AWS Well-Architected Framework

2021.11.18.
tc2

Ahogy on-premise környezetben, a felhőben is érdemes bizonyos időközönként a cloud infrastruktúra működését felülvizsgálni,  újra gondolni, felújítani. A folyamat lehetőséget biztosít a cloud környezetben gyorsan változó technológiai környezet vállalatspecifikus előnyeinek átgondolására.

Elolvasom 
Amazon Web Services

Így költöztesse vállalatát a felhőbe

2021.06.21.
tc2

Posztunkban a felhő migráció fázisai mellett beszélünk a migrációt kiváltó mozgatórugókról, a felhőszolgáltatás előnyeiről és bizonyos esetekben a korlátairól is, írunk a cloud technológia üzleti és szervezeti megtérüléséről, a költség előnyről, és röviden azt is összefoglaltuk, hogy mindebben hogyan tud a TC2 csapata segíteni

Elolvasom 
Amazon Web Services

Az adatvezérelten működő szervezetek

2021.06.07.
tc2

A TC2 olyan AWS szolgáltatásokkal támogatja ügyfeleit, amelyekkel megvalósítható az ún. adat-alapú tervezés és üzletmenet, majd végső soron egy folyamatosan fejlődő, ún. data driven, azaz adatvezérelt szolgáltatási modell alakítható ki.

Elolvasom