Amazon Web Services

Magyar siker az Amazon Web Services-nél

2019.09.27.
tc2

A TC2 elsőként kapott a magyar piacon Advanced partneri minősítést, melyet régiós szinten is kevés cég ért el.

Az AWS négy fokozatba sorolja partnereit, a szakmai tudás, a forgalom és a referenciák alapján. A felhő-informatikai megvalósítással és üzemeltetéssel foglalkozó TC2 már a harmadik fokozatot szerezte meg, így jelenleg az első és egyetlen hazai Advanced partnere lett az Amazon Web Services-nek.

Magyarországon is egyre több vállalat használ felhő-alapú megoldásokat, mivel a felhő nem csak az informatikai működést, de a vállalati folyamatokat és döntéseket is átalakítja. A felhő hatékony terep az üzleti kísérletezésre és a gyors megvalósításra is.

A világ legnagyobb felhő szolgáltatójánál az Advanced partnerség azt jelenti, hogy a cégek eszközöket kaphatnak ahhoz, hogy új megoldásokat hozzanak létre, lehetőségük lesz egy nagyobb növekedésre, technológiai és sales támogatást kapnak.

Az Advanced kritérium rendszer megszerzése többlépcsős folyamat: a forgalmi elvárás mellett professzionális AWS vizsgák teljesítését írtá AWS elő

  • legalább 8 munkatársnak,
  • az elmúlt 12 hónapban minimum 20 új projektet kellett befejezni,
  • 20 ügyfél ügyfélelégedettségi mérésen vett részt.

A TC2-őt 2016-ban indították el Total Cloud Consulting néven. Portfóliójukban szerepel a koncepcióalkotás, tervezés, oktatás, fejlesztés, implementálás, üzemeltetés új rendszerekre, és a meglévők migrálására. A munkatársak száma elérte mára a 13 főt, a cég pedig meghatározó szereplője lett a hazai és régiós cloud piacnak. Október 9-én a TC2 és az Amazon Web Services második alkalommal szervezik meg közösen az AWSome Day Budapest konferenciát, így Wroclaw, Bukarest, Belgrád, Athén, Jászvásár és Kolozsvár után Budapesten is megismerheti az IT közösség a legújabb felhő megoldásokat.

A TC2 társ-alapítói és jelenlegi vezetői Ákos György és Révész Róbert, akik az elmúlt évtizedekben több világcég hazai szervezetében, illetve jelentős magyar informatikai vállalatoknál töltöttek be vezető pozíciót. A TC2 ügyfelei többek között a Vodafone, a Bankmonitor, a Te-Food, a Doqsys és az E.On. A TC2 szakértelmét az AWS-en túl olyan technológiai partnerekre építi, mint a VMware, SAP, Docker.

További Híreink

Amazon Web Services
vmware

VMware on AWS banki környezetben 

2022.02.18.
tc2

A VMware Cloud on AWS (VMC) jó megoldás a VMware alapon működő on-premise infrastruktúra publikus felhő irányba történő kiterjesztésére. Magda Tamás összefoglalója.

Elolvasom 
Amazon Web Services

AWS Well-Architected Framework

2021.11.18.
tc2

Ahogy on-premise környezetben, a felhőben is érdemes bizonyos időközönként a cloud infrastruktúra működését felülvizsgálni,  újra gondolni, felújítani. A folyamat lehetőséget biztosít a cloud környezetben gyorsan változó technológiai környezet vállalatspecifikus előnyeinek átgondolására.

Elolvasom 
Amazon Web Services

Így költöztesse vállalatát a felhőbe

2021.06.21.
tc2

Posztunkban a felhő migráció fázisai mellett beszélünk a migrációt kiváltó mozgatórugókról, a felhőszolgáltatás előnyeiről és bizonyos esetekben a korlátairól is, írunk a cloud technológia üzleti és szervezeti megtérüléséről, a költség előnyről, és röviden azt is összefoglaltuk, hogy mindebben hogyan tud a TC2 csapata segíteni

Elolvasom 
Amazon Web Services

Az adatvezérelten működő szervezetek

2021.06.07.
tc2

A TC2 olyan AWS szolgáltatásokkal támogatja ügyfeleit, amelyekkel megvalósítható az ún. adat-alapú tervezés és üzletmenet, majd végső soron egy folyamatosan fejlődő, ún. data driven, azaz adatvezérelt szolgáltatási modell alakítható ki.

Elolvasom