Menu

MEGOLDÁSAINK

Auto-Scaling IT

Automatikusan növelje, vagy csökkentse az AWS erőforrásokat! Váratlanul, nem tervezett mértékben megemelkedett az ügyfél tranzakció szám? Vagy éppen lecsökkent, és csak a 12%-a a tervezettnek? Vajon melyik állapotára tudja méretezni klasszikus IT infrastruktúráját? A túlméretezés erőforrás pazarlást, az alulméretezés pedig végfelhasználói élmény rombolást, ügyfél elvándorlást eredményez.

Részletek
Auto-Scaling IT
Automatizált konténerizáció

Automatizált konténerizáció

Az alkalmazás konténerizáció mostanra valóságos előnyt biztosít. A konténer technológia elmaradhatatlan része az informatikai működésnek, így jogos igényként merül fel a vállalatok részéről, hogy ehhez megfelelően hatékony támogató eszközöket alkalmazhassanak.

Szóval, milyen keretrendszerek, eszközök állhatnak rendelkezésünkre ahhoz, hogy a konténereinket megfelelően tudjuk kialakítani, üzemeltetni és igény szerint skálázni is?

Részletek

Hatékony fejlesztés, tesztelés

Miért fizetne évekig, ha a fejlesztés és tesztelés az erőforrásokat csak órákra, napokra, vagy hetekre igényli?

Az AWS felhasználó számára megszűnik a költséges hardver elemek beszerzésének, és birtoklásával járó üzemeltetésének kínja, és korlátlan erőforrás-hozzáférés biztosítható.

Részletek
Hatékony fejlesztés, tesztelés
VMware Cloud on AWS

VMware Cloud on AWS

A különböző metrikák alapján ma a világ legelterjedtebb és legelfogadottabb virtualizációs megoldása a VMware, míg a publikus felhő világát messze-magasan az Amazon Web Services (AWS) vezeti. Így triviálisan jó útnak mutatkozott a két gigász közös fejlesztése, amely eredményeként a két platform között zökkenőmentes együttműködést alakítottak ki a mérnökök.

Részletek

SAP on AWS

Több, mint 2850 AWS alapú SAP implementáció alapján kimutatható, hogy az on-premise, vagy hostolt környezetekhez képest az AWS-en az SAP TCO radikálisan alacsonyabb. Átlagosan 20%-kal kisebb a teljes projekt, és 60%-kal az AWS által kiváltott hardver és szoftver elemek esetében.

Részletek
SAP on AWS
Katasztrófa elhárítás

Katasztrófa elhárítás

Emberi hiba, áramkimaradás, természeti katasztrófa…? Megtörténhet, felkészültségünk határozza meg üzleti kockázat-kezelésünket. Az üzleti folyamatainkkal kapcsolatban biztosan meg kell, válaszoljuk azt, vajon biztonságosan működnek-e havária vagy katasztrófa helyzet esetében? Van-e olyan „B-tervünk” katasztrófa esetében, ami minimalizálja a kimaradás üzleti tevékenységünkre gyakorolt pénzügyi hatását?

Részletek

Mentés, visszaállítás, archiválás

Szabályozási és biztonsági előírásoknak kell megfelelnie? Üzletileg kritikus alkalmazásai mentését és helyreállítását akarja időben biztosítani? Adat értékvagyonát kívánja biztonságosan tárolni? Az adatait fontosságuk szerinti hierarchiában kívánja tartani és életciklusukat menedzselni? Vagy mindezt egyben?

Részletek
Mentés, visszaállítás, archiválás
D2D2C mentés

D2D2C mentés

A mentés és hosszú távú megőrzés lemezes és szalagos tárolókkal egy bonyolult és karbantartás igényes, esetenként drága feladat. Az adatok mentése publikus felhőbe viszont sok gondot levesz a felhasználó válláról.

Részletek

Virtuális szerverek mentése a felhőbe

A különböző virtualizációs technológiák nagyon magas térnyerése okán, azok biztonságos és költséghatékony mentése is fontos feladattá vált minden méretű vállalkozás számára.

Részletek
Virtuális szerverek mentése a felhőbe
Információbiztonság AWS felhőben

Információbiztonság AWS felhőben

Az egységes és folyamatosan fejlesztett környezet, a sztenderd és transzparens architektúra világos követelményrendszert és képzési lehetőséget teremt. Üzemeltetési szempontból minimalizált kockázatot, audit és emberi erőforrás igény szempontból jelentős megtakarítást, professzionális minőséget eredményez.

Részletek

Serverless Computing

A serverless computing végrehajtása a felhő szolgáltatók feladata, a felhasználót csak az érdekli, hogy az adott funkció lefusson gyorsan és hiba nélkül. Természetesen fizetni is a sikeres futásokért akar. Nem kell fizetni olyan erőforrásért, akár fizikai akár virtuális, amelyet nem használ!

Részletek
Serverless Computing
Nagyméretű imagek olcsó tárolása, átméretezése, felhasználása a felhőben

Nagyméretű imagek olcsó tárolása, átméretezése, felhasználása a felhőben

A WEB tartalmak a mai kornak megfelelően rengeteg képet, videót és/vagy hangot tartalmaznak. Ezeknek az adatoknak a megbízható tárolása, elérése egyre növekvő terhet jelent.

Részletek

AWS IoT Platform

2020-ra az előrejelzések szerint 25Mrd objektum kapcsolódik össze az Interneten keresztül. Az AWS IoT egy olyam menedzselt felhő szolgáltatás, amelyben az Interneten összekapcsolt objektumok egyszerű és biztonságos módon kommunikálnak az AWS IoT alkalmazásokkal és más objektumokkal.

Részletek
AWS IoT Platform
Fejlett analitika

Fejlett analitika

Adatból információt nyerni és az információt felhasználni? A folyamatosan keletkező adatok és a rendelkezésre álló elemző eszközök segítségével jobb üzleti döntéseket hozni? A felhő alapú adatmenedzsment rendszerek minden vállalatméret számára költséghatékonyan elérhetőek.

Részletek

MILYEN SZOLGÁLTATÁSOKKAL BÍZHAT MEG BENNÜNKET?

A felhő informatika kialakításában a szakértelem a legfontosabb ismérv. Az AWS egy egyedülállóan hatékony megoldás, segítünk, hogy hasznosítani tudja.
Tervezünk, megvalósítunk, üzemeltetünk.

Szolgáltatásaink