Menu

Szolgáltatásaink

Igény szerint tervezünk, megvalósítunk, üzemeltetünk. Hatékonyság mindenekelőtt.
... Dolgozni csak pontosan, szépen, ahogy a felhő megy az égen, úgy érdemes ...

DevOps

A DevOps különböző eszközök, gyakorlatok és filozófiák mixe, annak érdekében, hogy gyorsabban, az ügyfél igényeit pontosabban kiszolgálva lehessen alkalmazásokat, szolgáltatásokat kialakítani. A DevOps egyszerűsíti az infrastruktúra kialakítását és menedzsmentjét, az alkalmazás kódok és szoftver változatok futtatását és kibocsájtását, valamint az alkalmazás és az azt futtató infrastruktúra teljesítményének felügyeletét.

Részletek
DevOps
Informatikai felmérés

Informatikai felmérés

Az informatikai felmérés igénytől függően részletes, teljes körű, minden területre kiterjedő. Célja, hogy megállapítsuk, milyen megoldásokat, környezeteket lehet és érdemes változtatás nélkül, vagy kisebb, még rentábilis módosítások, kiegészítések után felhőbe költöztetni, lehetséges újonnan, hatékonyan kialakítani felhő alapú számítástechnika segítségével.

Részletek

Üzleti és informatikai tanácsadás

A tanácsadás alapját jelentő felmérések az igénytől, komplexitástól függően megfelelően dokumentáltak. Az így elkészült dokumentumra építve üzleti és informatikai előkészítő javaslatot, részletes megvalósíthatósági tervet, valamint pénzáram (cashflow) tervezést készítünk felhő alapú számítástechnikai megoldásokra alapozva.

Részletek
Üzleti és informatikai tanácsadás
Migrációs tanácsadás

Migrációs tanácsadás

Minden olyan tevékenységet, melynek révén az alkalmazások, a működő rendszerek, valamint adatok az on-premise (hagyományos) és hostolt környezetekből a cloud-ba, felhő alapú számítástechnikai környezetbe kerülnek, migrációnak nevezzük.

Részletek

Megoldásaink

Célunk az, hogy vállalata hatékonyságát fejleszthessük.
Megoldásainkkal megvalósítjuk terveit.

Megoldásaink