Menu

Web & App

A Web & App-ról röviden: A Web & App egy weboldal-, portálfejlesztő vállalat, amely jó marketing érzéke, és látványos design elemei révén sikeresen fejlődik és terjeszkedik a hazai és a külföldi, elősorban észak-amerikai piacon. Az üzleti fejlődés a nyilvánvaló frontend kihívások mellett egyre erőteljesebb backend követelményeket is jelentenek.

A kihívás: Az egy-egy portált felkeresők, és az oldalon tranzakciókat kezdeményezők száma a külföldi oldalak nagyobb elérési adata miatt már jelentős terhelést jelentenek Ennek hagyományos, „brute force” megközelítéssel a tradicionális VPS (server hosting) központokban történő futtatását Web & App többnyire már nagyon magas költségen sem tudtak lekezelni. Ebben a kritikus helyzetben fordultak a Total Cloud Consulting-hoz tanácsért.  

A megoldás

Az AWS számos jól skálázódó terméke és szolgáltatása megfelelő alap a jelenlegi problémák megoldására és a jövőbeni technológiai irányok kiválasztására, így Total Cloud Consulting tanácsa egyértelmű volt.

Külön kiemelendő az egyedülálló skálázható tulajdonsággal rendelkező Aurora RDBMS használata, mely nagyban segített a már, már kritikus portálok terhelhetőségén.

Miért a Total Cloud Consulting?

A Web & App már a fejlesztési szakaszban kereste meg a Total Cloud Consulting-ot, hogy koncepcionálisan is tanácsot kérjen a megfelelő fejlesztési irány kiválasztására. Az optimalizált környezetek kialakítása lépésekben történik a fejlesztéstől kezdve az implementáción át, a produktív rendszer üzemeltetéséig. Total Cloud Consulting teljes életciklus menedzsmentet biztosít.

A Total Cloud Consulting nagy tapasztalattal rendelkezik az AWS-en kialakítandó, rugalmas fejlesztői, teszt és produktív környezetek létrehozásában, automatizált működésének kialakításában.