Menu

reCasher

A Recasher-ről röviden: A RECASHER egy teljesen új fejlesztésű, e-pénz alapú hűségprogram (loyalty rendszer), mely megközelítésében is igen újszerű.

A kihívás: Számos visszatérítési rendszer és ügyfélhűségprogram után a RECASHER az első olyan vállalat, amely világszerte minden részt vevő ügyfél számára valós idejű pénzvisszatérítést ajánl a vásárlással egyidőben minden olyan vásárlásért, amely a RECASHER rendszerével on-line, vagy a partner üzletekben történik. Nincsenek pontok, kártyák, csak készpénz. Az ok pedig egyszerű.

A RECASHER teljes mértékben átfogalmazta a fogyasztói elégedettség fogalmát. A hűségkártyák és a felhasználatlan pontok, az értelmetlen levásárolható félárutermékek és az átláthatatlan feltételrendszerek örök és jól ismert jelensége végül véget ér. Minden tranzakció azonnali előnnyel jár a vásárlók számára. Valós idejű valódi pénzvisszatérítés.

A megoldás

E mögött a megoldás mögött bonyolult alkalmazások sokasága található, mely a hagyományos monolitikus megoldás helyett a ma divatos „microservice” jellegű megoldásban készült. E környezet egyik legjobb támogató környezete a konténeres világ. A Docker környezet az AWS cloud robusztussága, rugalmassága és skálázhatósága révén perspektivikus platform lesz hosszútávon.

Miért a Total Cloud Consulting?

A RECASHER még a fejlesztési szakaszban kereste meg a TC2-őt, hogy már koncepcionálisan is tanácsot kérjen a megfelelő fejlesztési irány kiválasztására. Az optimalizált teljes körű CI/CD és produktív környezetek kialakítása lépésekben történik a fejlesztéstől kezdve az implementáción át, a produktív rendszer üzemeltetéséig. TC2 teljes életciklus menedzsmentet biztosít.

A Total Cloud Consulting nagy tapasztalattal rendelkezik az AWS-en kialakítandó, rugalmas fejlesztői, teszt és produktív környezetek létrehozásában, illetve a konténer alapú technológiákban (Docker, Kubernetes).