Menu

Ness Hungary

Röviden a Ness Hungary Kft.-ről.: Ness Hungary vezető szerepet tölt be a magyar tanácsadói piacon. A vállalat széles körű kompetenciákkal, üzleti és gazdasági hozzáadott értékekkel rendelkezik, a globális Ness vállalat részeként. A szakmai területek közül kiemelkedik az SAP kompetencia.

A kihívás: Ness Hungary SAP rendszereket vezet be ügyfelei részére, a stratégiai tervezéstől a megvalósításon át az üzemeltetés támogatásig. A jelentős hazai és regionális piaci versenyben fontos, hogy a versenyképes ajánlat, mely többnyire alacsonyabb árat jelent, ne jelentsen semmiképpen minőségcsökkenést, sőt jobb, rugalmasabb munkával nyerje el Ness Hungary az ügyfelek bizalmát. Hogy ez megvalósulhasson, a hatékonyságot jelentősen növelni szükséges, a ráfordítási idő és a költségek drasztikus csökkenése révén.

Mivel ügyfelei világos igényt fogalmaznak meg az SAP rendszerek alacsonyabb bevezetési- és üzemeltetési költségeivel, valamint a használat alapú költségekkel kapcsolatban, így Ness Hungary megfelelő SAP kompetenciája mellett ügyfelei pozitívan fogadják az AWS alapú platform javaslatot, hiszen a felsorolt jogos igényekkel a tradicionális földi, vagy hosztolt informatika nehezen, vagy nem tud lépést tartani. Az SAP rendszerek alatti tradicionális informatikai rendszerek skálázása ugyanis kiemelkedően költséges, fenntartásuk és működtetésük időt rabló, és összességében nem ad olyan rugalmasságot, amelyet az ügyfelek üzleti igényei diktálnak.

Ness Hungary meg akarta találni azt a felhő alapú informatikai technológiát és ennek szakértőjét, akivel együttműködve lehetővé teszi ügyfelei számára az S/4HANA ERP rendszer nem csak költséghatékony, de agilis, az üzleti csúcsok kiszolgálását is lehetővé tevő használatát. Ness Hungary a felhő alapú számítástechnika, nevezetesen az SAP AWS platformon való használatával látja a leírt kihívást teljesíthetőnek. Egyrészt saját fejlesztési célú környezeteit a felhőbe helyezi, másrész ismereteket szerez az AWS használatával kapcsolatban, hogy az ügyfeleinél végzendő munka is hasonló hatékonyságú lehessen.

Előnyök

Total Cloud Consulting kialakított Ness Hungary számára egy olyan agilis infrastruktúra platformot (S/4HANA ERP rendszer bevezetéséhez), amely ügyfelei sikere szempontjából is kiemelten fontos. A megvalósított AWS infrastruktúra természetesen jelentősen csökkenti az SAP rendszer infrastrukturális és üzemeltetési költségeit, de a hatékony munkavégzés eredményeként a rendszerbevezetés, a rendszerek frissítése, továbbfejlesztése is lényegesen olcsóbb a tradicionális informatikához képest. Ness Hungary és ügyfelei elérik mindazokat az előnyöket, amelyeket az AWS szolgáltatások nyújtanak. Nem lesz többé szükség hardver beszerzésre és üzembe állításra, így az SAP szoftverek bevezetésének és a rendszer későbbi módosításának időigénye napokban mérhető, szemben a korábbi hetekkel, hónapokkal.

Miért a Total Cloud Consulting?

Total Cloud Consulting az AWS szolgáltatások szakértője. Minden esetben felmérjük ügyfeleink üzleti és technológiai igényeit és javaslatokat teszünk azokra a területekre, amelyek üzletileg indokoltan, hatékonyan, alacsony költséggel megvalósíthatók felhő informatikával. A Total Cloud Consulting AWS Consulting Partnerként mind az AWS, mind pedig a hibrid informatika területén kiváló szakemberekkel segíti ügyfeleit.