Menu

Intersnack

Az Intersnack -ről röviden: Az Intersnack Magyarország Kft. anyavállalata, az Intersnack vállalatcsoport több német családi vállalkozásból született, mára a legnagyobb európai tulajdonú snackgyártóvá nőtte ki magát. Az Intersnack Magyarország Kft. a hazai sós ropogtatni valók piacának vezető gyártója, éves árbevétele meghaladja a 10 milliárd Ft-ot és 270 dolgozót foglalkoztat.

A kihívás: Az Intersnack nagyszabású digitális transzformációs projektet indított, hogy optimalizálja a riporting és elemzési platformját azáltal, hogy korszerű Big Data technológiákat alkalmaz a felhőben. Az Intersnack Magyarország Kft. - a kiválasztott technológiákról - mélyebb tudást kívánt megszerezni, ezért olyan magyarországi AWS partnert keresett, aki képes az informatikai szervezet tudását a megfelelő Cloud és Big Data tudással kiegészíteni, fejleszteni. Az Intersnack Magyarország Kft. proof of concept modell megvalósítását és a projekthez szükséges tanulási tervet, oktatást várt a Total Cloud Consulting-tól.

A megoldás

Testreszabott és többszintű oktatási terv mellett az Intersnack Magyarország Kft. néhány napon belül megtapasztalhatta az AWS-ben nyújtott Big Data technológiák lehetőségeit, előnyeit. A proof of concept modell megvalósításának részeként Total Cloud Consulting egy teljes adatfeldolgozási pipeline-t épített, alkalmazva benne az AWS serverless technológiáját is. Az alkalmazott AWS serverless technológiák, mint az S3, Glue, Athena sikeresen bizonyították az Intersnack által elvárt elemzési, feldolgozási folyamatot megfelelő megvalósíthatóságát.

Miért a Total Cloud Consulting?

A Total Cloud Consulting segítette az Intersnack-et gyors ütemtervű tanulási pályára állni azáltal, hogy releváns képzési anyagokat és oktatást biztosított az AWS platform szolgáltatásainak megértéséhez. A Total Cloud Consulting az AWS technológiákra épített proof of concept megvalósítása során bebizonyította, hogy az robosztus és biztonságos, valamint alkalmas akár a az éles folyamatok megvalósítására is.