Menu

instantCMR

Az instantCMR-ről röviden: Az instantCMR egy innovatív mobil alkalmazást fejlesztő vállalat, amely a szállítmányozási iparág területén fejleszt.

A kihívás: instantCMR fuvarozó ügyfelei részére fejleszt és szolgáltat mobil alkalmazásokat, amely során magas rendelkezésre állású, biztonságos, felhő alapú menedzselt szolgáltatás megvalósítását és üzemeltetés támogatását igényelte - ügyfelei jól skálázható, és magas színvonalú kiszolgálása érdekében. A menedzselt szolgáltatás elsődleges célja a mobil eszközökről az internet felé engedélyezett forgalom kontrollálása.

Előnyök

A Total Cloud Consulting által biztosított megoldás lehetővé tette az új átjáró integrálását az instantCMR rendszerébe anélkül, hogy a meglévő infrastruktúrán bármilyen módosítást kellett volna végezni. Ezzel a tesztelés, valamint a bevezetés költség- és idő igényét sikerült jelentősen lerövidíteni. Az instantCMR számára így lehetővé vált az új menedzselt szolgáltatás fokozatos bevezetése az ügyfeleinél anélkül, hogy a rendszer használatában ez bármilyen fennakadást okozott volna. A többszintű – AWS alapú - monitoring és automatikus hibajavító megoldásaink lehetővé teszik a felmerülő problémák jelentős részének üzemeltetői beavatkozás nélküli elhárítását, vagy a hiba okának pontos meghatározását. Ezáltal az üzemeltetői feladatokat egyszerűsödnek, és a hibakeresés és elhárítás folyamata is felgyorsul, ami a szolgáltatás magasabb SLA szintjét eredményezi alacsonyabb üzemeltetési költségek mellett.

A Total Cloud Consulting által kialakított menedzselt szolgáltatás az instantCMR jelenlegi SLA igényének, illetve a várható terhelésnek megfelelő méretezéssel készült el. A rendszer azonban – az AWS alapú megoldás eredményeként - horizontálisan és vertikálisan is egyszerűen skálázható, amennyiben az elvárt SLA szint növelése, vagy az instantCMR ügyfélkörének várható bővülése miatt a forgalomnövekedés ezt szükségessé teszi. A Total Cloud Consulting menedzselt szolgáltatásként biztosított megoldásával kapcsolatban instantCMRnek nincs feladata. Total Cloud Consulting elvégez minden karbantartással és a hibaelhárítással kapcsolatos feladatot, így instantCMR a saját erőforrásait a szolgáltatásainak további fejlesztésre ás üzemeltetésére fordíthatja.

Miért a Total Cloud Consulting?

A Total Cloud Consulting csapata nagy tapasztalattal rendelkezik a hagyományos és a felhő alapú megoldások tervezése, kivitelezése és üzemeltetés támogatása terén.

A Total Cloud Consulting megoldás orientáltan, rugalmasan, instantCMR üzleti igényeit szem előtt tartva biztosított szakmai együttműködést.