Menu

EPAM Systems

Röviden az EPAM Systems Kft.-ről.: Az 1993-ban alapított EPAM Systems, Inc. (NYSE: EPAM) a világ egyik vezető globális szoftverfejlesztő és informatikai tanácsadója, amely központokkal rendelkezik Közép- és Kelet-Európában. Az Egyesült Államokban székhellyel rendelkező EPAM több, mint 7 300 informatikai szakembert foglalkoztat, és világszerte globális szállítási modellt alkalmaz az ügyfelek számára az Egyesült Államokban, Fehéroroszországban, Magyarországon, Oroszországban, Ukrajnában, Nagy-Britanniában, Németországban, Kazahsztánban, Svédországban, Svájcban, Lengyelországban és Kanadában.

A kihívás: EPAM Systems nemzetközi ügyfelei számára is szállít szoftverfejlesztéseket, így az adattárház területen is korszerű, felhő alapú technológiát kínál. Projektjei sikeres leszállításában munkatársai folyamatos képzéséhez szakértő támogatást igényelt a Google Cloud Platform (GCP) BigQuery adattárház fejlesztés területén.

Előnyök

Total Cloud Consulting technikai coaching és képzés segítségével támogatja EPAM Systems munkatársait a GCP BigQuery adattárház fejlesztés területén, így biztosítva a munkatársak tudásának és szakértelmének tovább fejlesztését.

Miért a Total Cloud Consulting?

Total Cloud Consulting GCP BigQuery szakértelme segíti ügyfelei üzleti sikerességét. Minden esetben felmérjük ügyfeleink üzleti és technológiai igényeit és javaslatokat teszünk azokra a területekre, amelyek üzletileg indokoltan, hatékonyan, alacsony költséggel megvalósíthatók felhő informatikával.