Menu

DoqSys Business Solutions

Vállalati elkötelezettség: “A sikeres vállalatok közös jellemzője, hogy erőforrásaik döntő többségét a fő üzleti tevékenység köré összpontosítják, míg a támogató funkciók egyre nagyobb részét kiszervezik. A gyorsan változó informatikai és üzleti környezet nagyfokú rugalmasságot és alkalmazkodó képességet követel minden piaci szereplőtől. Ennek hatására egyre több vállalat dönt úgy, hogy beruházás és saját alkalmazottak foglalkoztatása helyett szolgáltatást vásárol. Ezt a változást a source-to-pay folyamat automatizálás terén a biztonságos felhő alapú technológiák és specializált outsourcing szolgáltatásaink bevezetése támogatja.”
A DOQSYS-ról röviden: „A DOQSYS Business Solutions 2005. óta sikeresen működő informatikai rendszerintegrátor, amely az utóbbi években jelentős szerepet tölt be regionális szinten is a S2P (Source-to-Pay), azaz a szállító kiválasztástól a kifizetésig tartó folyamat) automatizálási megoldások és az intelligens karakterfelismerés alapú adatfeldolgozási szolgáltatások terén.”

A kihívás: A DOQSYS egy olcsóbb, de magasabb rendelkezésre állású és könnyebben üzemeltethető környezetett igényelt, mely erőforrás és költség szempontból is rugalmasan követi az igényeket.

A migrálandó környezet főbb paraméterei

  • Alkalmazás: Basware IP és PM modulok
  • Operációsrendszer: Windows 2012 szerver
  • Adatbáziskezelő: MSSql 2012
  • Felhasználó szám: 1500 (konkurens felhasználók aránya 10%)
  • Szolgáltatási szint: 98%
  • Napi tranzakció szám: 1500-2000
  • Tranzakció átlagos mérete: 2-300 KByte
  • Felhasználói helyek: Budapest (Magyarország), Chenay (India), Washington (USA)

Előnyök

A környezetet a DOQSYS a szerződéskötést követő második napon már használatba vehette. Az implementáció során az ad-hoc jelentkező erőforrásigények legkésőbb 1 órán belül kialakításra kerültek.

Miért a Total Cloud Consulting?

Total Cloud Consulting rendkívül kedvező induló ajánlatott tett az implementációra és a folyamatos költségekre egyaránt. Vállalta, hogy a folyamatos monitorozás eredményeként a rendszer optimalizálásra kerül, a választott üzleti modell is az ún. on-demand típusról a lehető legkedvezőbbre váltható. Total Cloud Consulting a rendelkezésre álló AWS termékekkel igen magas szinten monitorozza a rendszert, mely a beállított automatizmusok segítségével külön „hagyományos” támogatást nem igényel. A jól paraméterezett prediktív előrejelzésekre (riasztások és értesítések) épített monitoring rendszer mellett az elméletileg előforduló problémák kezelésére Total Cloud Consulting csak on-call alapú támogatást javasolt, így ezzel is jelentős költségmegtakarítás biztosítható.

Total Cloud Consulting a kiváló üzleti ajánlat mellett, meggyőző szakmaiságot mutatott az ajánlat konzultációs és megvalósítási szakaszában.