Menu

Borsod-Mentő Betegszállító Szolgálat

Röviden a Borsod-Mentő Betegszállító Szolgálatról: alapvető tevékenysége a betegszállítás, meghatározott területi ellátási kötelezettség szerint. A betegszállítás szervezéséhez és munkairányításához telefonos operátorokat foglalkoztat. Az operátorok munkavégzését Windows operációs rendszer alapú munkaállomásokon és központi file szerverrel támogatja.

Üzleti és szabályozói kihívások

  • Az operátorok telefonos munkavégzése során üzleti és szabályozói elvárás is a beszélgetések megfelelő minőségben történő rögzítése és a visszahallgatás biztosítása.
  • Működés támogatási elvárásként jelent meg, hogy legyen egységesen, de jogosultsági szintek alapján elérhető közös tárhely adatrögzítésre, elszámolások és ellenőrzések közös platformjaként.
  • A telefonbeszélgetések rögzítése és hosszú távú megtartása törvényileg szabályozott az államtól átvállalt közszolgáltatások esetében. Így a telefonbeszélgetések tartós (5 év) megőrzése és igény esetén visszatöltése, átadása kiemelt figyelmet kapott a kialakítandó rendszerrel szemben.
  • Érzékeny adatok kezelésére vonatkozóan hangsúlyos az archiválandó adatok titkosítása és az archiválási szolgáltatás érzékeny adatokra vonatkozó megfelelősége is.

A megvalósított rendszer: a megvalósított rendszer alapját az Amazon Web Services Glacier terméke, és egy NAS eszköz integrált szolgáltatása jelenti. Az AWS Glacier hosszú távú megőrzés és visszatöltés szolgáltatása titkosított, privát titkos kulccsal ellátott szolgáltatást biztosít.

Biztonság

A szolgáltatás kiemelt biztonságú és 99,999999999% elérhetőségű. A szolgáltatáshoz hozzáférés szerepkör alapú jogosultságkezelés révén valósul meg, amely az AWS által, integráltan biztosított.

Előnyök

A kialakított nagy biztonságú és elérhetőségű rendszerben a NAS szerveren lévő állományokat költséghatékony módon lehet manuálisan, vagy automatizáltan (ütemezetten) archiválni és onnan szükség esetén visszatölteni az AWS Glacier tárolási szolgáltatás használatával.

A kialakított hosszú távú megőrzési szolgáltatás nem csak kiemelt biztonságú, de a KKV szektor számára is elérhető, költséghatékony megoldást jelent.

Miért a Total Cloud Consulting?

A Total Cloud Consulting az AWS termékek és szolgáltatások szakértőjeként segíti a vállalkozásokat biztonságos és költséghatékony adatvagyon megőrzési rendszerek kiépítésében.