Menu

Menedzsment

Révész Róbert

Ügyvezető, alapító

Révész Róbert diplomáját a Veszprémi Egyetemen szerezte meg. Ezt követően különböző üzleti képzéseken, valamint a London Business School speciális fakultációján fejlesztette tudását.

Az ICT szektorban 2000-ben kezdte szakmai karrierjét a Magyar Telekom rendszerintegrációs leányvállalatánál. Ezt követően az IBM megkeresésére elcsábult, és az ott töltött 9 év első felében a pénzügyi szektorban sales executive, később, mint a magyarországi szoftverértékesítés kereskedelmi igazgatója folytatta pályafutását. A Total Cloud Consulting előtt pedig a NETvisor Zrt. stratégiai vezérigazgató-helyetteseként szerepe az üzletfejlesztésben és az értékesítésben volt.

Róbert a TC2 ügyvezetőjeként és társalapítójaként elkötelezett híve a felhő alapú technológiák szakértői kiértékelésében és a legmegfelelőbb modell kiválasztásában, kialakításában.

Ákos György

Alliance Head, alapító

Ákos György 1979-ben végzett a Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki Karán. A 80-as évek hazai és külföldi munkavállalásai a számítógépes folyamirányítás területén fejeződtek be. Ezt követően a 90-es évek elején Phare és Világbanki projektek menedzselésére kapott megbízást. 1994-től 12 éven át dolgozott az IBM Magyarországnál az értékesítés, a szolgáltatás és az üzletfejlesztés vezető pozícióiban. 2006-ban a Synergon Informatika Nyrt. vezérigazgatójának kérték fel, majd 2007-ben az EMC magyarországi leányvállalatának vezetésével bízták meg. 2010 októberében az Oracle-be éppen beolvadó egykori SUN Microsystem szervezetének vezetése az újabb feladat. 2013-tól ismét vállalkozó, tanácsadóként segítve a Kormányzati Informatikai Ügynökség Európai Uniós projektjeit.

A TC2 egyik alapítója, az AWS partneri kapcsolatok felelőse, de értékesítési és üzletfejlesztési feladatok is munkájának részét képezik. A szakmai végzettsége mellett tanulmányokat folytatott az INSEAD Business School és a Cranfield School of Management (UK) üzleti szakán.

Sepsy Károly

Head of Engineering

Sepsy Károly 2012-ben végzett a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai Karán mérnök informatikusként. Már az egyetemi évek alatt célzott Oracle és Java EE továbbképzéseken vett részt, így 2010-től kezdve, mint Full stack és Java EE fejlesztő, olyan nagyvállalatok szoftver folyamataiban vehetett részt, mint a Lufthansa Hungary és Walt Disney.

2012-2016. Londonban dolgozott, ahol megismerte és elsajátította a publikus felhő szolgáltatásokkal és DevOps kultúrával kapcsolatos technikai újdonságokat. Károly az elmúlt években, mint Cloud és DevOps konzulens, valamint Solutions Architect dolgozott tanácsadó cégeknél, így változatos ügyfeleknek és projekteken dolgozhatott a korai design fázisoktól a megvalósításig és oktatásig, kis startupoktól piacvezető nagyvállalatokig.

Károly a magas színvonalú projekt megvalósításért és a munkatársak szakmai irányításáért felel. Érdeklődési köre: Automatizálás, Serverless és Big Data technológiák a publikus felhőkben.