Menu

Covid-19

AWS has compiled a list of all its platforms that help you stay connected.

TC2 staff can support companies and institutions with on-demand free training for 1-2 hours to learn how to use the already very simple platform. For more information about AWS Chime, see AWS Chime.

TC2 also provides 1 day of free work as a discount in the implementation of Workspace, Workdocs systems. For more information on operation, see AWS WorkSpace @ WorkDocs.

The content below is only available in Hungarian.

****

A koronavírus nem csak társadalmi, hanem gazdasági oldalról is új kihívásokat, és egyben új lehetőségeket teremt. Az egyes technológiai platformok segítenek most abban, hogy együtt stabilan teremtsük meg az üzletünk számára biztonságos és rugalmas kereteket. Az AWS Covid ajánlattal távmunkában folytathatjuk az üzletmenetet, de mégis közel maradhatunk egymáshoz. A TC2 is csatlakozik az AWS kedvezményes ajánlataihoz, hogy minél többen tudjanak hatékonyan kapcsolódni a környezetükhöz.

Az Amazon Web Services (AWS) összeállított egy listát arról, hogy mely termékek és szolgáltatások támogatják kifejezetten a távoli munkavégzést, ezáltal segítve, hogy a kialakult helyzetben ne akadjon meg a vállalati munka. A teljes eszköztár itt elérhető: AWS központi Covid ajánlás. Több előnye is van ezeknek a rendszereknek:

Szabályozottság

Egy vállaltnál vagy intézménynél szabályozottan lehet rendszerekhez férni. Az AWS távoli hozzáférést biztosító megoldásai abban segítenek, hogy mindenki hasonló szabályozottsággal férjen az információhoz, beszéljünk akár dokumentumok megosztásáról vagy magas minőségű videó chatek megvalósításáról.

Biztonság

A TC2 biztonsági törekvései az AWS termékeivel összhangban vannak, a tömeges távmunkánál pedig kiemelten fontos az adatok megfelelő védelme. Sok vállalatnál a notebook elterjedt, de nem feltétlenül van minden munkatársnak olyan eszköze, melyen telepítve vannak a biztonságos kapcsolódást támogató kliens csomagok. Ezért a mi javaslatunk az, hogy az AWS-en kapjon "mindenki" egy virtuális desktop környezetet, melynek security és compliance kialakítása a cégek elvárásait maximálisan teljesíteni tudja.

Különösen aktuális megoldásaink:

AWS Chime

Az AWS Chime abban segíthet, hogy a gyakran túlterhelt Office csatornák mellett legyen egy olyan platformunk, ahol egyszerre több munkatárssal tarhatunk videókonferenciát, megoszthatunk fájlokat és képernyőt. Az AWS június 30-ig lehetővé teszik, hogy bárki ingyenesen használja a Chime prémium változatát, a megfelelő funkcionalitással rendelkező Basic megoldás pedig a továbbiakban is ingyenes marad – a TC2 munkatársai igény szerint, 1-2 órás ingyenes tréninggel tudják támogatni a vállalatokat és az intézményeket az egyébként is nagyon egyszerű platform használatának megismerésében. További információ az AWS Chime-ról: AWS Chime

WorkSpaces, WorkDocs

Azok számára, akik korábban nem használták a WorkSpaces és WorkDocs szolgáltatásokat, az AWS június 30-ig ingyenessé teszi a használatukat 50 felhasználóig. A WorkSpaces április 1-től érhető el ingyenesen, a WorkDocs pedig azonnal ingyenesen használható. Mindkét platform a biztonságos távoli elérést segíti, a kollégák közötti együttműködést ösztönzi. TC2 e rendszerek implementálásában is kedvezményként 1 nap ingyenes munkát biztosít. Bővebb információ a működésről: AWS WorkSpace@WorkDocs

További információért írjon nekünk az info@tc2.hu email címre.