Amazon Web Services
TC2

Budapest Data Forum, 2019

2019.05.24.
tc2

Kiemelések a TC2 "tollából" az AWS Serverless analitika platformjáról.

A Budapest Data Fórum 2019 konferenciát május 21-23. tartották, Budapest szívében.

Az előadók workshopok és prezentációk sorozatában mutatták be a Data Science és az AI jelen-, és jövőbeli felhasználási területeit. Életből hozott projektekből ismerhettük meg a legkorszerűbb alkalmazható technológiákat, megvilágítva ezzel valódi problémákat és ezek modern megoldási lehetőségeit. A lehetőség nem más, mint az IT világ “olaja”, az adat, hiszen az adatvezérelt folyamatok nélkül ma egyre elképzelhetetlenebb az üzleti döntés.

Sepsy Károly (TC2 Head of Engineering) a felhőből elérhető Big Data szolgáltatásokra, és azon belül pedig az AWS új generációs, ún. serverless analitika platform szolgáltatásainak bemutatására helyezte a hangsúlyt:

  • egy újonnan indítandó Big Data projekt teljes életciklusának kialakítása óriási erőforrás igényt támaszt, valamint
  • továbbfejlesztése és fenntartása során az AWS-ben elérhető szolgáltatás portfólió világos költség-, és működési előnyöket biztosít a klasszikus informatikával szemben.

A megvalósíthatósági projektek kialakítása az ún. servereless technológia okán napok, hetek alatt elérhető. Ahogy a projekt a megvalósíthatósági rendszer üzleti eredményei alapján zöld lámpát kap, gyorsan átfordítható petabyte skálázhatóságú, nagyvállalati éles üzemű rendszerré.

Mialatt az AWS az innovációhoz szükséges legkorszerűbb technológiát biztosítja, nem igényel hosszútávú szerződéses elköteleződést, hanem a tényleges fogyasztás alapján biztosítja – TC2 révén – a szolgáltatásait. Alacsony induló költség, rugalmasan biztosított innovatív szolgáltatási portfólió.

Ha segítségre van szüksége, vagy csak többet szeretne tudni az AWS portólióról, keressen bennünket, segíteni fogjuk vállalatát fejlődni! Forduljon hozzánk bizalommal!

További Híreink

Amazon Web Services
vmware

VMware on AWS banki környezetben 

2022.02.18.
tc2

A VMware Cloud on AWS (VMC) jó megoldás a VMware alapon működő on-premise infrastruktúra publikus felhő irányba történő kiterjesztésére. Magda Tamás összefoglalója.

Elolvasom 
Amazon Web Services

AWS Well-Architected Framework

2021.11.18.
tc2

Ahogy on-premise környezetben, a felhőben is érdemes bizonyos időközönként a cloud infrastruktúra működését felülvizsgálni,  újra gondolni, felújítani. A folyamat lehetőséget biztosít a cloud környezetben gyorsan változó technológiai környezet vállalatspecifikus előnyeinek átgondolására.

Elolvasom 
Amazon Web Services

Így költöztesse vállalatát a felhőbe

2021.06.21.
tc2

Posztunkban a felhő migráció fázisai mellett beszélünk a migrációt kiváltó mozgatórugókról, a felhőszolgáltatás előnyeiről és bizonyos esetekben a korlátairól is, írunk a cloud technológia üzleti és szervezeti megtérüléséről, a költség előnyről, és röviden azt is összefoglaltuk, hogy mindebben hogyan tud a TC2 csapata segíteni

Elolvasom 
Amazon Web Services

Az adatvezérelten működő szervezetek

2021.06.07.
tc2

A TC2 olyan AWS szolgáltatásokkal támogatja ügyfeleit, amelyekkel megvalósítható az ún. adat-alapú tervezés és üzletmenet, majd végső soron egy folyamatosan fejlődő, ún. data driven, azaz adatvezérelt szolgáltatási modell alakítható ki.

Elolvasom