TC2

Pénzügyi befektető a TC2-nél

2022.07.28.
tc2

Az Alpac Capital SCR SA, az East-West Venture Capital Fund (EWVC) alapkezelője 2 millió eurót fektetett be a TC2-be, ami újabb mérföldkövet jelent cégünk életében.

Az Alpac Capital SCR SA, az East-West Venture Capital Fund (EWVC) alapkezelője 2 millió eurót fektetett be a TC2-be, ami újabb mérföldkövet jelent cégünk életében. Az Alpac Capital által kezelt EWVC alap olyan digitális kis- és középvállalatokba fektet be, amelyek jelentős nemzetközi növekedési potenciállal rendelkeznek és az ismétlődő, rendszeres bevételt generáló üzleti modellek megoldásainak fejlesztésére összpontosítanak.

Egy nagyszerű és összetartó csapatra építve – 2016-os indulásunk óta – hatalmas fejlődést értünk el az AWS szolgáltatásokkal kapcsolatos kompetenciák elsajátításában, fejlesztésében. 2019-ben elsőként értük el az egyik legmagasabb szakmai szintet, az AWS Advanced Consulting partneri rangot és jelenleg is az AWS egyik kiemelt partnere vagyunk a kelet-közép-európai régióban.

 „Amikor megkeresett bennünket az Alpac Capital, egy nagyon érdekes csapat képe rajzolódott ki előttünk: a VC és a szakmai befektető egyfajta keveréke. A tőkeemelésen túl közös munkát, közös fejlesztést és üzleti kapcsolatrendszert kínáltak részünkre. Ezzel lehetőségünk nyílik szakmai stábunk további fejlesztésére, illetve olyan nemzetközi- és hazai üzleti lehetőségek megcélzására, amelyekhez további szervezeti növekedés szükséges. Az Alpac Capital-lal közös munkában kívánjuk fejleszteni többek között az ügyfeleink gépi tanulással, mesterséges intelligenciával kapcsolatos adatvezérelt működését; a vállalati SAP rendszerek lényegesen hatékonyabb és olcsóbb üzemének AWS platformon történő megvalósítását; és az AWS alapú alkalmazás-fejlesztést is.

Kiemelkedő sikernek értékeljük, hogy az Alpac Capital befektetési bizalmat szavazott a TC2 részére, validálva ezzel eddigi munkánk értékét és a fejlődési, növekedési képességünket.” Révész Róbert, a TC2 társalapítója.

Szeretnénk köszönetet mondani munkatársainknak, ügyfeleinknek és partnereinknek, nélkülük/nélkületek ez nem sikerülhetett volna!