AWS DevSecOps for serverless solutions

Ezen a felületen utólag is megnézheted legutóbbi webinárunkat. Az előadás az űrlap kitöltésével és elküldésével válik elérhetővé.

Magyar nyelvű webinárunkból megtudhatod, hogy a szerver nélküli megoldások egyre inkább kedvelt opcióvá válnak a nyilvános felhőplatformokon történő megoldások fejlesztéséhez. Az AWS Lambda ma a legnépszerűbb szolgáltatás a serverless területén, és széles körben használják az AWS ökoszisztémában. De mi történik, miután egy szervermentes funkció kezdeti verziója telepítésre kerül? Kitérünk az alapvető biztonsági és üzemeltetési „jó tudni” kérdésekre, amikor egy szerver nélküli alkalmazás működtetéséről van szó.

Előadók:

Szili Tamás (Devops Engineer @ TC2)

Sepsy Károly (CTO @ TC2)
Kránicz István (Territory Manager, AWS)

Az Elküldöm gombra kattintva hozzájárul ahhoz, hogy a TC2 a fent megadott személyes adatait a kért tartalom (letölthető pdf vagy videómegtekintés) biztosítása kapcsán feldolgozza.

Időről időre szeretnénk híreket és információkat küldeni Önnek a TC2 és az AWS termékeivel, szolgáltatásaival kapcsolatban. Ha beleegyezik abba, hogy e célból kapcsolatba lépjünk Önnel, kérjük, jelölje be az alábbi mezőt:

Beleegyezem, hogy híreket és információkat kapjak a TC2-től.

Bármikor leiratkozhat erről a kommunikációs csatornáról. Ha további információra van szüksége a leiratkozásról, az adatvédelmi gyakorlatainkról, valamint arról, hogy miként vagyunk elkötelezettek az Ön adatainak védelme és tiszteletben tartása mellett, kérjük, olvassa el az Adatvédelmi tájékoztatónkat.