Full time
3-5 years

Operations & Support Team Lead

A TC2 az AWS Advanced Consulting és Migration Competency partnere. Ügyfeleink platformjainak migrálására, finomítására, üzemeltetésére és optimalizálására összpontosítunk, hogy minél jobban kiaknázhassák a felhőalapú számítástechnika üzleti és informatikai előnyeit.

Key tech skills:

AWS Well Architected Framework
AWS Network
IaaS, PaaS, SaaS, services magas szinten
Ticketing, monitoring és riasztási rendszerek ismerete
ITIL 4 és ISO 27001 szaktudás előnyt jelent

A TC2-nél abban hiszünk, hogy az agilitás a kulcs, amelynek révén folyamatosan megújulhatunk, fejleszthetjük képességeinket, és mindig jobb szolgáltatásokat nyújthatunk ügyfeleinknek. Ezt nem csak elfogadjuk, hanem kifejezetten támogatjuk is; elvárjuk, hogy az üzemeltetési és támogatási terület felelős szakmai vezetőjeként konstruktívan alakítsd, hogyan tudunk mindig jobbak és jobbak lenni.

Közénk tartozol, ha te is ezt vallod: ha csinálunk valamit, azt csináljuk jól.

Team Lead-ként a TC2 ügyfeleinek támogatását és üzemeltetését (managed services) végző, technikusokból álló csapatot vezeted, folyamatosan optimalizálva a meglévő menedzselt szolgáltatásokat, és újakkal bővítve a meglévőket. Felügyeled a csapat ügyeleti rendjét a 24/7-es támogatás érdekében, kidolgozod a kulcsfontosságú mérőszámokat, monitorozod az SLA-kat, riasztásokat és incidenseket, és jelentéseket is készítesz róluk. Létrehozol egy tudásbázist ügyfélspecifikus műveleti útmutatókkal, és segítesz a csapat új tagjainak képzésében.

Feladataid közé tartozik az üzemeltetési és támogatási feladatok során feltárt architektúrális hibákra vonatkozó fejlesztési javaslatok készítése. A designereknek és a kivitelezőknek adott visszajelzés kritikus fontosságú a hatékony és magas színvonalú munkavégzéshez.

    Kérjük, ha lehetséges, küldj egy bemutatkozó videót (max. 2 perc) a következőkkel:


    • A legfontosabb dolgok, amiket szeretnéd, hogy tudjunk rólad

    • Miért válasszunk Téged a csapatunkba?

    Az üzenetküldéssel elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.*