Full time
1-3 years

Senior Cloud Sales

A TC2 az AWS Advanced Consulting és Migration Competency partnere. Ügyfeleink platformjainak migrálására, finomítására, üzemeltetésére és optimalizálására összpontosítunk, hogy minél jobban kiaknázhassák a felhőalapú számítástechnika üzleti és informatikai előnyeit.

Key tech skills:

építkező és kivitelező személyiség
nagyvállalatnál szerzett tapasztalat
közszféra értékesítési folyamatainak ismerete, értékes kapcsolati tőke megléte

A TC2-nél abban hiszünk, hogy az agilitás a kulcs, amelynek révén folyamatosan megújulhatunk, fejleszthetjük képességeinket, és mindig jobb szolgáltatásokat nyújthatunk ügyfeleinknek. Ezt nem csak elfogadjuk, hanem kifejezetten támogatjuk is; elvárjuk, hogy értékesítési szakemberként konstruktívan alakítsd, hogyan tudunk mindig jobbak és jobbak lenni.  

Közénk tartozol, ha te is ezt vallod: ha csinálunk valamit, azt csináljuk jól. 

Elsődleges feladatod az AWS Cloud Value Framework megismertetése az üzleti- és közszféra érdekelt feleivel, valamint az erre épülő üzleti kereslet generálása. 

Alapvető fontosságú, hogy megértsd és használd az AWS keretrendszereiben rejlő lehetőségeket, amelyekkel biztosíthatjuk ügyfeleink migrációs projekteinek sikerét. Értékesítési tanácsadóként pedig elengedhetetlen, hogy leendő ügyfeleinkkel bizalomra épülő kapcsolatot alakíts ki azáltal, hogy vertikálisan is átlátod az iparági mozgatórugókat és a felhőalapú számítástechnika innovációit. 

Munkádat kiváló AWS-szakértelemmel támogatjuk a háttérben, hogy kiegyensúlyozott értékesítési tölcsért alakíthass ki, amellyel hozzájárulhatsz bevételi- és nyereségterveink megvalósulásához. 

Tervezd meg, hogyan szerezzünk új ügyfeleket az éves és hosszú távú célok elérése érdekében. Építsd fel az értékesítési tölcsért és tevékenyen vegyél részt a folyamatokban a projektek sikeres lezárásáig. 

    Kérjük, ha lehetséges, küldj egy bemutatkozó videót (max. 2 perc) a következőkkel:


    • A legfontosabb dolgok, amiket szeretnéd, hogy tudjunk rólad

    • Miért válasszunk Téged a csapatunkba?

    Az üzenetküldéssel elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.*